Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Miért Roto?

- A ROTO 80 év tapasztalatával kínálja termékeit. A ROTO vasalatok köztük a bukó-nyíló egyedi vasalat világszinten is elismert hosszú távon jól működő egyedi megoldás, világelső a vasalatok piacán.

- A tetőtéri ablakok minőségét a német precizitás és a japán gyártási rendszer garantálja.

- A Designo ablakok előszerelten kerülnek a csomagolásba. A dobozt kibontva a kivitelezőnek egyszerűen csak be kell helyeznie az ablakot a kialakított fogadási helyre. Az összes burkolólemez, a WD hőszigetelő keret és a belső párazáró csatlakozás is előre elhelyezésre kerül már a gyártó üzemben.

- A Roto Q tetőtéri ablakok esetén az egyszerűen működő „klick” szerelési rendszer ad egyszerűséget az ablakok beépítéséhez.

- Utólagos állítási lehetőséggel rendelkeznek a Roto ablakok. Azaz az ablak megbontása nélkül a tok és a szárny távolsága egyszerűen állítható. Ez az ablak beépítése utáni időkben is hasznos amikor a tető mozgásából, száradásából adódóan korrigálásra van szükség.

- Kiemelkedő biztonsággal is számolhatunk a Roto ablakok üvegezése terén, hiszen minden ablak belső biztonsági üveggel is rendelhető. Ez a típus a hangszigetelés terén is egyedülállónak mondható.

- Az előszerelt WD hőszigetelő keretnek köszönhetően gyári minőségben érhetjük el az ablakok keretének kiváló hőszigetelő képességét, amit még egy MDA hőszigetelt vízzáró csatlakozással is kiegészítve tökéletes ablakbeépítés érhető el.

- A Roto-nál a logisztika is fontos, így minden vásárló díjmentesen kapja meg építési címére a ROTO tetőtéri ablakát.

Segítünk a választásban! Kérdezze szakértőnket!

Kérdezd szakértőnket!
  • Ingyenes országos kiszállítás
  • Ablakbeépítő partnerek
  • Ingyenes ajánlatküldés
  • Garancia
  • Gyors Szállítás
  • Szakértő tanácsadás
  • Csizmadia Tibor (magasépítő mérnök segít Önnek a választásban)