Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

WDF R88C H/fa/WD - 54/78

Katt rá a felnagyításhoz
Cikkszám: WDFR8-54/78
Elérhetőség: Raktáron
Méretquestion_mark :

Leírás és Paraméterek

Alapanyag tulajdonságok - Fa ablakok /R8/

Az ablakoknál felhasznált fa válogatott északi fenyő, rétegragasztott kiviteleben csomómentesen kerül felhasználásra. A vevő által megvásárolt fa ablak 3 rétegben végleges felületkezeléssel kerül kiszállításra. A felületkezeléshez felhasznált minden anyag formaldehid mentes, környezetbarát és UV álló. Az ablakok ápolásához érdemes megvásárolni a Roto által kínált karbantartó szettet, mely tartalmaz fabalzsamot, sprayt a vasalathoz és ápoló anyagot a tömítéshez.

Beépíthető hajlásszögek/általánosan/: 

A Roto Designo tetőtéri ablakok beépítési dőlésszög tartománya 15 és 90 fok tető dőlésszög esetén lehetséges. A 15 foknál alacsonyabb illetve lapostetők esetén is alkalmazható a kiemelő keret, mely 20 fokra emeli a tetőablak dőlésszögét, tehát ebben a tartományban sem kell elvetni a tetőtéri ablak lehetőségét

Kilincs elhelyezkedés: 

A Roto Designo tetőtéri ablakok minden esetben alsó kilincses nyitási megoldással készülnek, mely nagyon praktikus minden esetben. Az ablak magas parapet megoldásnál is könnyen nyitható, kis méretű ablak a tetőrész magasabb pontjára elhelyezve is nyitható. Gyerekek és kisnövésűek is könnyen elérik és kezelhetik. Ha a szülőnek ez biztonsági problémát okoz akkor kérhető zárható kilinccsel is a Roto tetőtéri ablak. Kérjen árajánlatot erre a megoldásra!

Üvegezések, Ablakok hőszigetelése: - R 88C

Jellemzője: 2 rtg. Comfort üvegezéssel szerelt ablakok, U=1,1W/m2K kívül edzett biztonsági üveg, belül ragasztott biztonsági üveg, WD hőszigetelő csomaggal és belső párazáró fólia csatlakozással rendelhetők.  

Ezeket az értéket még tudjuk fokozni egy plusz keret szigeteléssel melynek neve MDA vízzáró hőszigetelt csatlakozás. Ennek használata az ablak
hőszigetelési értékén még 0,1 W/m2K-t javít. Ez a kiegészítő csomag tökéletes víz és szélzárást is biztosít megfelelő beépítés esetén.

Ha Önnek fontos a hőszigetelés, ajánlatkéréskor kérjen ablakaihoz MDA hőszigetelt vízzáró csatlakozást, így tökéletes megoldással tudja ablakait hőszigetelés szempontjából is használni.

Garancia:

A Roto tetőtéri ablakok szavatossága 3 termékrészre vonatkozik. 15 év szavatosság a vasalat, a profil és az üveg törésére. Az üveg szavatossága csak jégkár esetén vehető igénybe. A szavatossághoz őrizze meg a Roto ablakról szóló számláját!

Kérdezd szakértőnket!
  • Ingyenes országos kiszállítás
  • Ablakbeépítő partnerek
  • Ingyenes ajánlatküldés
  • Garancia
  • Szakmai Videó
  • Gyors Szállítás
  • Szakértő tanácsadás
  • Csizmadia Tibor (magasépítő mérnök segít Önnek a választásban)